انتظارسبز


موضوعات مطالب
نويسندگان وبلاگ
پخش زنده
امكانات

آمار وبلاگ:

بازدید امروز :
بازدید دیروز :
بازدید هفته :
بازدید کل :
تعداد مطالب : 173
تعداد نظرات : 27
تعداد آنلاین : 2

طراح قالب

Template By: LoxBlog.Com

درباره وبلاگ

به وبلاگ من خوش امدید.اميدوارم مطالب وبلاگ مفيد ومورداستفاده شما قرارگيرد.براي فرج آقا امام زمان(عج)صلوات بفرست.
لينك دوستان

آباژور طرح خورشید
یاس برای همه
جملات ناب
شکلات تلخ
استقلالی هاش بیان تو
سمت خدا
بسیجیان حوزه 6
خواندنيهامفيدترين وبلاگ
انتظارفرج
گلچین کلیپ مذهبی
نمکدون(طنزوسرگرمي)

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان انتظارسبز و آدرس www.nikdin.LoxBlog.com لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





آرشيو مطالب
پيوند هاي روزانه
» تصاویر ولادت امام زمان (عج) و نیمه شعبان
» اعمال شب و روز عید مبعث

اعمال شب و روز عید مبعث

شب مبعث از شب ‌های متبرّكه است و برای آن اعمالی ذكر كرده‌اند:

1- در مصباح از حضرت ابوجعفر امام جواد علیه السلام روایت شده كه فرمود در رجب شبى است كه از آنچه كه بر آن آفتاب می‌تابد؛ بهتر است و آن شب بیست و هفتم رجب است كه در صبح آن پیغمبر خدا صَلَّى اللَّهِ عَلِیهِ وَ آله به رسالت مبعوث گردید و براى آن شب اعمالی است كه اگر شیعه‌ ای از ما آن اعمال را در آن شب انجام دهد اجر عمل شصت سال می‌برد. خدمت آن حضرت عرض شد كه عمل در آن شب چیست فرمود: پس از نماز عشاء هر ساعتى از شب را تا پیش از نیمه آن كه بیدار شو و دوازده ركعت نماز اقامه کن و در هر ركعت حمد و سوره‌اى از سوره‌هاى كوچك مفصّل (و مفصّل ازسوره محمّد است تا آخر قرآن) بخوان. نمازها دو ركعتی هستند. پس از هر دو ركعت بعد از سلام؛ هفت مرتبه سوره حمد، هفت مرتبه مُعَوَّذَتَیْن، و سوره‌های توحید و قُلْ یا اَیُّها الْكافِرُونَ هر كدام هفت مرتبه، و سوره قدر و آیة الكرسى هر كدام را هفت مرتبه بخوان. و بعد از اتمام نماز دعای ذیل خوانده شود:

متن کامل در ادامه مطلب


ادامه مطلب ...
نويسنده : نيک انديش | تاريخ : چهار شنبه 24 خرداد 1391برچسب:عيدمبعث,بعثت,اعمال عيدمبعث,اعمال روزبعثت,اعمال عيدبعثت, | نوع مطلب : <-PostCategory-> |
» پوستر شهادت امام موسي کاظم(ع)
» اسراروفلسفه اربعين امام حسين(ع)

اسراروفلسفه اربعين امام حسين(ع)


در رقم اربعین خصوصیتی وجود دارد که سایر ارقام آن خصوصیت را ندارد. غالب انبیا در سن چهل سالگی به مقام رسالت رسیده اند. وقتی موسی(ع) تقاضای ملاقات خصوصی با خدا کرد. ذات اقدس الله مدت مناجات را چهل شب قرار داد. گفته اند در نماز شب چهل مؤمن را دعا کنید. همسایه ها تا چهل خانه را گرامی بدارید. کسی که چهل حدیث را حفظ و بدان عمل کند خداوند چشمه های حکمت را از دلش بر زبانش جاری می گرداند و...
اربعين، سرّي از اسرار خداي تعالي است كه هيچ يك از علماي ربّاني به اين سرّ‌ ربّاني نرسيده اند، خداوند عزيز قدير در قرآن کريم فرموده است: (وَ واعَدْنا مُوسي اَربَعينَ لَيْلةً
و در مورد قوم موسي (ع) فرموده اند: (قالَ فَإنّها مُحَرّمَةٌ عَلَيهِم أربَعينَ سَنَةً يَتيهُونَ فِي الأرضِ فَلا تَأسَ عَلى الْقَومِ الفاسِقين).
و نيز: (حتّى إذا بلغَ أشُدَّهُ وَ بَلغَ أربعينَ سَنةً قالَ رَبِّ أوزِعني أن أشكُرَ نِعمَتَكَ)
و در احاديث شريف ائمه(عليهما السلام) بارها عدد چهل وارد شده است، امام صادق (عليه السلام) فرموده اند: هر يک از شيعيان ما چهل حديث را حفظ كند، خداوند در روز قيامت او را فقيه و عالم بر مي انگيزد و او را عذاب نمي كند
و نيز فرمودند: آنگاه كه مؤمني بميرد و چهل مؤمن بر جنازه اش حاضر شوند و بگويند خدايا! ما از او چيزي جز خير نديديم و تو بر او از ما داناتري، خداوند تبارك و تعالي مي فرمايند: شهادت شما را قبول كردم و از او آمرزيدم،‌ آنچه را كه شما نمي دانيد).

بقيه در ادامه مطلب


» تاسوعاي حسيني و مراسم چهل منبر در لرستان

لرستان-خرم آباد و بروجرد: صبح تاسوعا زنان با صورت های پوشیده- پای برهنه- ۴۰ شمع- ۴۰ شکلات- ۴۰ منبر- همراه با  روزه ی سکوت

چهل منبر آيين ويژه زنان لرستاني در روز تاسوعاي حسيني است كه زنان ديار لرستان با شيوه اي خاص ارادت خود به ساحت شهداي كربلا به ويژه حسين بن علي (ع) و اهل بيت پاك ايشان را با برگزاري این مراسم نمايش مي دهند.
صبح روز تاسوعاي حسيني زنان در ديار لرستان و بویژه خرم آباد خود را براي برگزاري آيين چهل منبر آماده مي كنند و با ذكر صلوات و اسما جلاله خداوند، براي برگزاري اين آيين معنوي و سنتي آماده مي شوند.
باي برگزاري اين آيين معنوي، ابتدا مسير مشخصي از سوي بانوان تعيين مي شود و هريك از بانوان با داشتن 40 شمع در 40 محفل عزاي حسين (ع) به عزاداري مي پردازند كه اين حضور 40گانه را 'چهل منبر' مي خوانند و در واقع در چهل منبر به ذكر و راز و نياز مي پردازند.
معمولا زنان لر اين مراسم را از حرم آقا زيدبن علي (ع) شهر خرم آباد آغاز كرده و حركت خود را در مناطق مختلف شهر تا منطقه باغ دختران خرم آباد ادامه مي دهند.در طول مسير هيچيك از بانوان با يكديگر صحبت نمي كنند و در واقع با روزه سكوت اين مسير را تا 40 محفل عزاي سيدالشهدا (ع) پيموده و تنها ذكر الله و صلوات را تكرار مي كنند.همچنين در اين آيين زنان سر و صورت خود را با پارچه هاي سياه مي پوشانند و مسير را با پاي برهنه طي كرده و در هر محفل عزاي امام حسين (ع) و 72 تن از ياران باوفايش يك شمع روشن مي كنند.در اين آيين معنوي زنان با راز و نياز با خداوند متعال طلب آمرزش مي كنند و از اين طريق نيازهاي خود را با خداي خود در ميان مي گذارند.
برخي از زنان لرستاني نيز معتقدند بايد يك شمع يا يك حبه قند از محافل عزاي سيدالشهدا (ع) به نيت بردارند و پس از برآورده شدن حاجت در محفل هاي عزاي امام حسين (ع) در سال هاي بعد نذر دهند.
تا پيش از اين تنها زنان لر به برگزاري آيين معنوي چهل منبر مي پرداختند اين در حالي است كه در سال هاي اخير برخي از مردان نيز در اين آيين شركت مي كنند.
دربروجرد:
از بعدازظهر روز تاسوعا تا غروب این روز ، گروه گروه از عزاداران حسینی از همه قشری  در شهرستان بروجرد با حضور در سقاخانه ها و تکایا اقدام به روشن نمودن شمع می نمایند . در این مراسم که به چهل منبر معروف است ، زن و مرد و پیر و جوان برای برآورده شدن حاجاتشان در چهل نقطه مختلف  شمع روشن می نمایند . در ضمن شمع گذاران توسط  صاحبان سقاخانه ها با شیر ، چای ، شیرینی و گاهی میوه هائی که نذری می باشد پذیرائی میشوند . از نکات جالب توجه اینکه بعضی از افرادی که  حاجت شان بر آورده میشود سال بعد 41  شمع را در سقاخانه ها می گذارند  و اصطلاحا  چهل و یک منبر میروند . کوچه های مرکزی شهر و بخصوص خیابان های جعفری ، بحرالعلوم ، فروردین ، صفا و ........ منازلی که دارای سقاخانه می باشند بیشتر از دیگر نقاط شهر است ، بنابر این شمع گذاران  بیشتر اینگونه محله ها را که تراکم سقاخانه ها بیشتر است برای چهل منبر انتخاب می نمایند .

لینک دریافت فیلم به مدت ده دقیقه از این مراسم
 

برای دیدن تصاویر این آیین  ادامه مطلب را ببینید


» مراسم ويژه روز عاشورا در لرستان و خرم آباد

در اين چند سطر قصد ندارم که به چگونگي آيين و مراسم عزاداري ماه محرم در لرستان بپردازم.که پرداختن به آن حوصله و اطلاعات زيادي مي خواهد.در اينجا به مراسمي مخصوص لرستان و به ويژه خرم آباد مي پردازيم.و درحد وسع توضيح مختصري خواهم داد تا آشنايي مختصري با اين مراسم براي شما خواننده محترم باشد.

    

 
يکي از آئين هايي که عزاداري مردم لرستان بويژه خرم آباد را از ساير استانها متمايز مي کند مراسم “خَرَه اُفتايِن” ( افتادن در گل وآغشته کردن بدن به گل) مي باشد.و اين يک سنت قديمي و بي نظير است.وجا دارد که مسئولين جهت ثبت آن اقدام نمايند.
اين کار ريشه در سنت هاي اصيل اين ديار (و شايد ديگر جاهاي ايران) دارد.بدين صورت که هنگام مرگ عزيزي خاک برسرمي کردند.و به نشانه عزا بر سر و شانه خود گل مي گذاشتند.وفکر مي کنم اين عمل در گذشته ها در خيلي از جاهاي ايران يک سنت بوده است .هرچند اين سنت درحال حاضر درلرستان به ندرت صورت مي گيرد.ولي برهمين اساس در روزعاشورا مردم اين دياردر سوگ حضرت سيدالشهدا نه تنها بر سر وشانه بلکه تمام بدن را به گل آغشته مي کنند.تا نهايت ارادت خود را به سالارشيهدان و اصحاب بزرگوارش نشان دهند.و نشاني و نمادي باشد برعزارداربودن و درسوگ نشستن.

درواقع اين يک آيين بسيار کهن ايراني است که توسط مردم لرستان با فرهنگ اسلامي در آميخته شده و بصورت بسيار با شکوهتري به نشانه علاقه مردم اين ديار در عزاي امام حسين(ع) و يارانش انجام مي شود.

بطورمثال در سوگ سياوش در شاهنامه در ابيات زيادي به خاک بر سر کردن در عزاي سياوش گفته شده است:

هنگام آگاه شدن ایرانیان از مرگ سیاوش:

همـه جـامـه کـرده کبـود و سیاه                همه خـاک بـر سـربه جـای کلاه
*****
پـراگنـده  کـاوس  بر  تـاج  خاک                 همه جامه ی خسروی کرد چاک
*****
به تن جامه خسروی  کرد چاک                به سـر  بر پراگنـد  تاریک  خاک
*****
خروشان  به سر بر پراگند خاک                همه جامه ی خسروی کرد چاک
*****
همه خاک بر سر همی بـیختنـد              ز مژگان  همی  خون دل ریختند
*****
به  پرده سرای  آتش  اندر   زدند              همه  لشکرش  خاک بر سر زدند
*****
نباشد  بشویم  سرم  را  ز خاک             همه   بر تن  غم  بود  سوگناک

*****
چو آمد  به  نزدیک  کاووس کی               سرش  بود پرخاک  و  پرخاک پی

يا:اسکندر در مرگ دارا:
سکندر همه جامه ها کرد چاک               به تاج کیـان بـر پـراگنـد خاک

و شايد در ديگر آثار کهن گذشتگان بتوان نمونه هاي ديگري را پيدا کرد.اين شاهکاري از مردم لر است که اينچنين آيين قديمي خو را با مذهب پيوند زده و در جهت برپايي با شکوه مراسم مذهبي از آن بهره مي برند.

گل برسر گرفتن که در مراسم روز عاشورا انجام مي شود.نهايت غم و اندوه وعزا است ونمادي از خاک بر سرکردن گذشتگان است و امروزه در عزاي عزيزي چون امام حيسن(ع) بر سرمي شود.
اين گل از خاک رس تهيه مي شود.و معمولا روزتاسوعا خاک اين گل با دقت زیاد از منطقه ای بيرون ازشهرکه هيچ گونه آلودگی نداشته باشد تهیه میکنند.وبا دقت و حوصله خاک را الک کرده و بصورت خرمن در آورده و باشيشه هاي گلاب وشمع دور تا دور آن را تزيين مي کنند. بعد از عزاداري روز و شب تاسوعا، يعني نيمه هاي شب قبل از عاشورا خاک را با آب و گلاب مخلوط و آن را آنقدر به هم مي زنند تا گل يک دست شود.اين گل نه سفت است و نه آبکي بلکه چيزي ميان اين دوحالت است.بطوريکه با پر کردن کف دست آن را روي لباسهاي خود مي مالند.
لازم به ذکر است با شروع ماه محرم مردم هر محله و خيابان علاوه بر مساجد و حسينيه ها اقدام به بستن تکايايي جهت عزاداري مي کنندکه به آنها خيمه مي گويند و مراد از بر پاکردن آن نمادي از خيام امام و لشکريانش مي باشدومحل تجمع و عزاداري است و تقدس خاصي نيز دارد.هر خيمه اقدام به تهيه گل براي عزاداران محل خود مي کند.
دراولین ساعات روز عاشورا(بعد ازنمازصبح) نوجوانان و جوانان و مردان در اين محل ها حضور پيدا کرده و اقدام به آغشته کردن سر و شانه يا تمام بدن(روي لباس ) خود به گل مي نمايند.حضور بانوان در اين مراسم جدي نيست ولي اکثرا سر و شانه ها ي خود را از روي چادر به گل آغشته مي کنند.تا بگويند در عزاي مولايمان خاک برسر وعزا داريم. هنگام درست کردن گل مقداري هيزم(و امروزه مشعلهاي گاز)نيز تهيه مي شود. با شروع مراسم هيزم ها را آتش مي زنند تا ضمن گرم شدن گل زودتر خشک شود.و با اولين ساعات روز عاشورا عزاداري شروع و دسته جات به حرکت در مي آيند.
 


» روزشمار دهه محرم-ازلحظه ورود اما به کربلا تا پايان روزعاشورا

روزشمار و ماجراهاي دهه اول محرم-ورود امام به کربلا تا پايان عاشورا

شرح اتفاقات و رويدادهاي کربلا از لحظه ورود امام به کربلا و شهادت امام حسين(ع) ويارانش و ماجراهاي بعداز شهادت ايشان تا پايان روزعاشورا - به نقل ازكتاب قصه كربلا – به ضمیمه قصه انتقام نوشته على نظرى‏ منفرد

1-ماجراهاي ورود به کربلا تا روزهفتم

2-روزهفتم تا صبح عاشورا

3-روز عاشورا ، تعداد یاران امام (ع) ، حركت سپاه دشمن ، فرمان یورش

4-شهادت اصحاب امام (ع) ، نام‌هاى شهداى حمله اول ، نام‌هاى سایر شهدا ، آخرین نماز

 

5-مبارزه یاران امام (ع) ، حمله به خیام ، شهداى بنى‌هاشم ، على بن الحسین (ع) ، نوزاد شهید ، تعداد شهداى اهل بیت (ع)

6-غربت و تنهایی امام حسین (ع) ، وداع امام (ع) ، مبارزه امام (ع) ، آخرین وداع

7-شهادت سالار شهیدان ، یورش وحشیانه ، تهاجم به خیام ، فرمان قتل ، تعیین قاتل ، آخرین شهید

8-تاریخ شهادت ، غارت خیام ، آتش زدن خیمه ‏ها

9-شهادت طفلان مسلم ، اصحاب مجروح امام(ع) ، مادران شهدایی كه در كربلا بودند ، شهدایى از صحابه پیامبر(ص)

دانلود مطالب کامل تمامي لينک هاي بالا در يک فايل ورد حجم فايل150کيلوبايت


ادامه مطلب ...
نويسنده : نيک انديش | تاريخ : چهار شنبه 9 آذر 1390برچسب:ماجراهاي کربلا,روزشمارکربلا,روزشماردهه اول محرم,اتفاقات کربلا,رويدادهاي دهه اول محرم,روز عاشورا,تعداد یاران امام حسين,چگونگي شهادت اصحاب امام حسين,نام‌هاى شهداى حمله اول عاشورا,نام‌هاى شهدا کربلا,آخرین نماز,مبارزه یاران امام حسين,ماجراي حمله به خیام ,شهداى بنى‌هاشم درکربلا,تعداد شهداى اهل بیت درکربلا,شهادت سالار شهیدان ,آخرین شهیدکربلا,غارت خیام ,آتش زدن خیمه ‏ها,شهادت طفلان مسلم ,ياران مجروح امام حسين,مادران شهدایی كه در كربلا بودند ,صحابه پیامبردرکربلا, | نوع مطلب : <-PostCategory-> |
» اعمال ماه محرم و عاشورا

اعمال ماه محرم

چرا محرم؟!
پيش از اسلام عرب، جنگ در اين ماه را حرام مي‌دانست و ترك مخاصمه مي‌كرد؛ لذا از آن زمان اين ماه بدين اسم نامگذاري شد.(1) و روز اول محرم را اول سال قمري قرار دادند.(2) در توضيح اين كه چرا ماه‌هاي ديگر كه جنگ در آنها حرام است، محرم ناميده نمي‌شود مي‌توان گفت: چون ترك جنگ از اين ماه شروع مي‌شد به آن محرم گفتند.
اين ماه در مكتب تشيع يادآور نهضت حضرت سيدالشهدا و حماسه‌ جاودان كربلاست.
 

 

 

بقيه در ادامه مطلب


ادامه مطلب ...
نويسنده : نيک انديش | تاريخ : چهار شنبه 2 آذر 1390برچسب:اعمال محرم,اعمال عاشورا,اعمال ماه محرم,اعمال شب عاشورا,اعمال روزعاشورا, | نوع مطلب : <-PostCategory-> |
» عاقبت قاتلان امام حسین علیه السلام و شهداي کربلا

عاقبت قاتلان امام حسین علیه السلام و شهداي کربلا



قیام مختار
مـخـتار زمانی كه تصمیم بر نابودى قاتلان امام حسین(علیه السلام) گرفت، گفت: «دین ما به ما اجازه نمى‌دهد كه بگذاریم كسانى كه حسین(علیه السلام) را كشته‌اند در این دنیا، با امنیت و آسایش زندگى كـنـنـد، آنگـاه در حقیقت، من ناصر و خونخواه آل محمد(صلی الله علیه و آله) نیستم، بلكه كذّاب خواهم بود. براى دستیابى بر آن جانیان، از خدا كمك مى‌طلبم و خداى را سپاسگـزارم كـه مـرا شـمـشیرى بر سر آنان قرار داده و نیزه‌اى كه بر آنان وارد خواهد شد و انتقام گیرنده آنان كه حق اهل بیت پیامبر(صلی الله علیه و آله) را بگیرم و بر خداوند حق است كه آنان را كه دستشان به خـون اهـل بـیـت پیامبر آغشته شده به قتل برساند و آنان كه حق خاندان پیامبر را نادیده گـرفته‌اند خوار و ذلیل كند. پس آنان را به من معرفى كنید تا تعقیبشان كنم و ریشه آنان را بركنم.
مختار همه همت خود را براى این هدف مقدّس، كـه هـدف اصـلى قـیـام او بـود، بـه كـار برد.(1) موسى بن عامر مى‌گوید: «مختار فرمان داد كه قاتلان امام حسین(علیه السلام) را تعقیب كنید و مى‌گفت: بـه خدا قسم، آب و خوراك بر من ناگوار است تا این كه زمین را از لوث وجود آن ناپاكان پاك سـازم.»(2) بـنـابراین، عده‌اى به صورت گروهى و عده‌اى نیز فرد فرد به دست انتقام و عدالت سپرده شدند و به جزاى اعمال ننگین خود رسیدند.

نحوه كشته شدن یزید
یزید روزی با اصحابش به قصد شکار به صحرا رفت. به اندازه دو یا سه روز از شهر شام دور شد، ناگاه آهویی ظاهر شد یزید به اصحابش گفت: خودم به تنهایی در صید این آهو اقدام می‌کنم کسی با من نیاید. آهو او را از این وادی به وادی دیگر می‌برد. نوکرانش هر چه در پی او گشتند اثری نیافتند.
یزید در صحرا به صحرانشینی برخورد کرد که از چاه آب می‌کشید. مقداری آب به یزید داد ولی بر او تعظیم و سلامی نکرد.

بقيه در ادامه مطلب


ادامه مطلب ...
نويسنده : نيک انديش | تاريخ : چهار شنبه 1 آذر 1390برچسب:امام حسين,قاتلين امام حسين,قابلان امام حسين,سرنوشت قاتلين امام حسين,سرنوشت قابلان امام حسين,سرنوشت قاتلان کربلا,سرنوشت قاتلين کربلا,سرنوشت قاتلان عاشورا,سرنوشت قاتلين عاشوراسرنوشت قاتلين شهداي کربلا,سرنوشت قاتلين شهداي عاشورا,سرنوشت قاتلين ياران امام حسين,عاقبت قاتلين امام حسين,عاقبت قابلان امام حسين,عاقبت قاتلان کربلا,عاقبت قاتلين کربلا,عاقبت قاتلان عاشورا,عاقبت قاتلين عاشورا,عاقبت قاتلين شهداي کربلا,عاقبت قاتلين شهداي عاشورا,عاقبت قاتلين ياران امام حسين,عاقبت يزيد,عاقبت شمر,عاقبت ابن زياد,عاقبت عمرابن سعد,سرنوشت يزيد,سرنوشت شمر,سرنوشت ابن زياد,سرنوشت عمرابن سعد, | نوع مطلب : <-PostCategory-> |
» عید سعید غدیر خم و اعمال آن

واقعه غدیر حادثه ای تاریخی نیست كه در كنار دیگر وقایع بدان نگریسته شود. غدیر تنها نام یك سرزمین نیست. یك تفكر است، نشانه و رمزی است كه از تداوم خط نبوّت حكایت می كند. غدیر نقطه تلاقی كاروان رسالت با طلایه داران امامت است.

آری غدیر یك سرزمین نیست، چشمه ای است كه تا پایان هستی می جوشد، كوثری است كه فنا برنمی دارد، افقی است بی كرانه و خورشیدی است عالمتاب.

و غدیر، روز حماسه جاوید، روز ولایت، روز امامت، روز وصایت، روز اخوت، روز رشادت و شجاعت و شهامت و حفاظت و رضایت و صراحت شناخته شد.

متن کامل در ادامه مطلب


ادامه مطلب ...
نويسنده : نيک انديش | تاريخ : سه شنبه 17 آبان 1390برچسب:عيدغدير,غديرخم,داستان غديرخم,اعمال عيدغديرخم,ماجراي غديرخم, | نوع مطلب : <-PostCategory-> |
» عيد قربان و اعمال آن

عيد قربان 

روز عيد قربان از اعياد مهمّ اسلامى است. اين روز يادآور اخلاص و بندگى حضرت ابراهيم(عليه السلام)در برابر پروردگار خويش است، آن جا كه فرمان حق براى ذبح اسماعيل صادر شد، و ابراهيم آن بنده فرمانبردار خداوند آماده اجراى اين فرمان شد و اسماعيل را به قربانگاه برد و كارد بر حلقومش نهاد، ولى ندايى رسيد كه اى ابراهيم از عهده اين آزمون الهى برآمدى! دست نگهدار كه فرمانبردارى خويش را به درستى اثبات كرده اى.
جبرئيل همراه با «قوچى» فرود آمد و ابراهيم آن را قربانى كرد، و سنّت قربانى در منا از آن روز برقرار شد، اين روز، روز عيد و خوشحالى و سرور است. زيرا علاوه بر اين كه بنده اى مخلص از آزمونى دشوار، سربلند بيرون آمد و بندگى خويش را در پيشگاه خداى بزرگ ثابت كرد، گروه عظيمى از بندگان مخلص خدا به او تأسّى جسته، به زيارت خانه خدا مى شتابند و مراسم منا و از جمله، قربانى را انجام مى دهند.

بقيه در ادامه مطلب


ادامه مطلب ...
نويسنده : نيک انديش | تاريخ : دو شنبه 16 آبان 1390برچسب:عيد قربان,اعمال روز عيد قربان,اعمال عيد قربان,اعمال مستحب روز عيد قربان, | نوع مطلب : <-PostCategory-> |
» اشعار ميلاد امام زمان(علیه السلام)

توکجايي
مثل هر بار برای تو نوشتم:
دل من خون شد ازین غم، تو كجایی؟
و ای كاش كه این جمعه بیایی!
دل من تاب ندارد،
"همه گویند به انگشت اشاره، مگر این عاشق دلسوخته ارباب ندارد؟ ... تو کجایی؟ تو کجایی...

ادامه..............

گفتم كه: روى خوبت از من چرا نهانست؟               گفتا:تو خود حجابى ورنه رخم عيانست
گفتم:  مرا غم تو، خوشتر  ز  شادمانى                 گفتا كه: در ره  ما، غم  نيز شادمانست!

ادامه..............

و چندين شعربسيار زيبا ديگر در وصف حضرت صاحب الزمان(عج)

اشعار را در ادامه مطلب ببينيد


» اس ام اس ميلاد حضرت مهدي(عج)

    

یازده پله زمین رفت به سمت ملکوت / یک قدم مانده، زمین شوق شکفتن دارد . . .
میلاد منجی عالم بر شما مبارک

*************

دیرگاهیست در درونم غوغایی برپاست…
به گمانم که کسی می آید!
شاید تو باشی،
ای موعود!
************
کاش می شد در میان لحظه ها لحظه ی دیدار را نزدیک کرد
میلاد نور پیشاپیش مبارک

************
به امید روزی که متن تمام اس ام اس ها یک جمله باشد و آن : مهدی آمد

بقيه را در ادامه مطلب ببينيد


ادامه مطلب ...
نويسنده : نيک انديش | تاريخ : پنج شنبه 23 تير 1390برچسب:ولادت امام زمان sms,نیمه شعبان sms,اس ام اس امام زمان ,اس ام اس نيمه شعبان ,اس ام اس میلاد امام زمان ,اس ام اس ولادت امام زمان ,اس ام اس تولدحضرت مهدی ,اس ام اس ميلادامام زمان ,مسیج عید شعبان ,مسیج نیمه شعبان ,مسیج میلاد امام زمان ,مسیج ولادت امام زمان ,مسیج میلاد حضرت مهدی,پيامک امام زمان,پيامک نيمه شعبان,پيامک میلاد امام زمان ,پيامک ولادت امام زمان ,پيامک تولدحضرت مهدی ,پيامک ميلادامام زمان, | نوع مطلب : <-PostCategory-> |
» اس ام اس و پيامک تولدحضرت علي اکبر و روز جوان

  

اکبر که گل حمیده فاطمه است / نور دل نور دیده فاطمه است
هر چند که از گلشن لیلا باشد / او لاله پروریده فاطمه است
--*--*--*--*--*--*--*--*
تا می توانی جوانی كن و جوان باش اما یادت نرود كه درگذشت زمان را چاره ای نیست
كه درمان كند و این ناچاری به خاطر این است كه قدر جوانی ات را بدانی.
--*--*--*--*--*--*--*--*
از دامان لیلا گلى بر آمد / شبیه حضرت پیغمبر آمد
نور دل زینب اطهرآمد / لشکر کربلا را افسر آمد
ولادت حضرت علی اکبر(ع) و روز جوان مبارک باد.
--*--*--*--*--*--*--*--*
خواهی که ببینی رخ پیغمبر را / بنگر رخ زیبای علی اکبر را
در منطق و خلق و خوی او می بینی / با دیده ی جان محمدی دیگر را
*میلاد شبیه ترین آینه ی پیغمبری مبارک*

متن کامل را در ادامه مطلب ببينيد


» پوستر و والپیپر میلادامام سجاد(ع)
» پوستر و والپیپر میلادحضرت ابوالفضل(ع)و روزجانباز
» پوستر و والپیپر میلادامام حسین(ع)و روزپاسدار

      

                                                                              

چهارده پوستر بسیار زیبا را در اندازه اصلی در ادامه مطلب ببینید


» اس ام اس و پيام تبريک ولادت امام حسين و حضرت سجاد و حضرت ابوالفضل(ع)

سوم شعبان، ولادت فرخنده مهتر جوانان بهشت و آموزگار شهادت، حضرت حسين بن علي عليه السلام مبارک و خجسته باد.
 
*حسين سلطان عشق،عباس ساقي عشق،زينب شاهد عشق و سجاد راوي عشق. کاروان عشق در راه است و خود "عشق" نيمه شعبان خواهد آمد...اعياد شعبانيه مبارک
 
*ميلاد گل رسول و زهرا و علي است/زيرا که جهان خجسته زين نور جلي است/ما را دگر از روز جزا بيمي نيست/چون بر دل ما عشق حسين ابن علي است

*مژده اي دل خداي عشق رسيد/شاهدان را لقاي عشق رسيد/جان به پايش کنيد قرباني/عاشقان خونبهاي عشق رسيد

*تا به راهت راهيم من/فارق از گمراهيم من/غم ندارم در دو عالم/چون حسين است مقتدايم

*روشنگر آفتاب،عباس آمد/تفسير زلال آب،عباس آمد/خيزيد،گل آريد و گل افشانيد/زيرا که گل بوتراب،عباس آمد

*امشب شب ميلاد علمدار حسين است/ميلاد علمدار وفادار حسين است/گر بود علي محرم اسرار محمد/عباس علي محرم اسرار حسين است

*مريد عشقم الهي که يارم داند قابل مرا/گداي اويم مبادا براند ابوفاضل مرا

*عطري که کسي نديده و نشنيده/امشب به حريم احمدي پيچيده/ذرات اگر به شوق و شور آمده اند/خورشيد شفاعت ز افق تابيده

*فرزند دلير حيدر آمد/عباس امير لشکر آمد/مي خواست نشان دهد ادب را/يک روز پي از برادر آمد

*آلاله نو دميده چيدن دارد/آواز فرشتگان شنيدن دارد/ميلاد حسين است و ابوالفضل و علي/يک ماه و دو آفتاب ديدن دارد

ولادت سه نور ولايت بر شما مبارک

بقیه را در ادامه مطلب ببینید


ادامه مطلب ...
نويسنده : نيک انديش | تاريخ : دو شنبه 13 تير 1390برچسب:اس ام اس ,اس ام اس ولادت امام حسين(ع),اس ام اس ولادت حضرت ابوالفضل العباس,اس ام اس ولادت امام سجاد,اس ام اس ميلاد حضرت امام حسين (ع) ,اس ام اس ميلاد امام سجاد (ع), پيامک ,پيامک ولادت امام حسين(ع),پيامک ولادت حضرت ابوالفضل العباس,پيامک ولادت امام سجاد,پيامک ميلاد حضرت امام حسين (ع) ,پيامک ميلاد امام سجاد (ع),پيامک براي تبريک ميلاد فرخنده حضرت امام حسين (ع),پيامک براي تبريک ميلاد فرخنده حضرت امام سجاد زین العابدین,پيامک براي تبريک ميلاد فرخنده حضرت ابوالفضل العباس ,پيامک براي ماه مبارک شعبان, | نوع مطلب : <-PostCategory-> |
» شعرخواني و تواشيح و سرود و..... بعثت پيامبراکرم(ص)

بهار-بيست دات كام   تصاوير زيبا سازی وبلاگ    www.bahar22.com

فايل صوتي به مناسبت بعثت پيامبر گرامي اسلام(ص)

طلوع آيه والشمس:
شعرخواني«اي طلوع آيه والشمس درسيماي تو»در وصف پيامبر اکرم(ص)باصداي مرحوم محمد حسين شهريار تبريزي   حجم فايل :1.3 MB       دانلود

آئينه دار عشق:
شعرخواني در وصف حضرت محمد مصطفي(ص) توسط مرحوم محمدرضا آقاسي  حجم فايل :189 KB دانلود

يا رسول الله(ع):
تواشيح به مناسبت عيد مبعث رسول گرامي اسلام به زبان فارسي-عربي حجم فايل :2 MB            دانلود

جانا بدر الدجايي:
ترانه زيباي«يا خير خلق و محبوب»با صداي محمد اصفهاني وِيژه عيد مبعث حجم فايل :1.2 MB         دانلود

والا پيامدار، محمد:
سرود زيباي"والا پيامدار، محمد(ص) "باصداي فرهاد مهراد شعر ازسياوش کسراي حجم فايل:613 KB  دانلود

زيارت حضرت رسول(ص):

دانلود قرائت زيارت پيامبر اکرم(ص) با صداي فرهمند  حجم فايل :414 KB         دانلود

دوردانه داور گرديده پيمبر:
مديحه خواني حاج محمود كريمي به مناسبت مبعث حضرت رسول اكرم(ص)  حجم فايل :3.28 MB   دانلود


» اشعار بعثت پيامبراکرم(ص)

تصاوير جديد زيباسازی وبلاگ , سايت پيچك » بخش تصاوير زيباسازی » سری ششم www.pichak.net كليك كنيد

اشعار روز مبعث

حافظ شیرازی

ستاره ای بدرخشيد و ماه مجلس شد                 دل رميده ما را انيس و مونس شد

نگار من که به مکتب نرفت و خط ننوشت              بغمزه مسئله آموز صد مدرس شد

ببوی او دل بيمار عاشقان چو صبا                فدای عارض نسرين و چشم نرگس شد

..........ادامه


سعدی شیرازی
ماه فرو ماند از جمال محمد (ص)                             سرو نباشد به اعتدال محمد (ص)

قدر فلک را کمال و منزلتى نیست                           در نظر قدر با کمال محمد (ص)

 وعده دیدار هر کسى به قیامت                               لیله اسرى شب وصال محمد (ص)

آدم و نوح و خلیل و موسى و عیسى                        آمده مجموع در ظلال محمد (ص)

ادامه..........


یا ایها المدثر

از سال‌ها عزیمت
گویا که آمدی تو!
سردی ز چیست آخر؟
می‌لرزی از چه احمد؟
.........ادامه


علی موسوی گرمارودی

خاستگاه نور

غروبی سخت دلگیر است،و من بنشسته‌ام اینجا  

کنار غار پرت و ساکتی تنها

که می‌گویند:"روزی روزگاری، محبط وحی خدا بودست،

 ونام آن حرا بودست"

..........ادامه

 

اشعار بالا را بصورت کامل درادامه مطلب ببينيد


» اس ام اس عیدسعیدمبعث پیامبرگرامی اسلام(ص)

بهترین و جدیدترین خدمات وبلاگ نویسان جوان                www.bahar22.com

 

از حرا آیات رحمن و رحیم آمد پدید

با نخستین حرف،قرآن کریم آمد پدید

صوت”اقرا ء باسم ربک” می رسد بر گوش جان

یا که از غار “حراخلق عظیم آمد پدید

---------------------------------

ای نام تو جانبخش تر از آب حیات / محتاج تو خلقی به حیات و به ممات

از بعثت انبیاء و ارسال رسل / مقصود تو بودی، به جمالت صلوات

---------------------------------

پیامبر اکرم (ص):

تقوای کامل آن است که آنچه را نمیدانی یاد بگیری و به آنچه میدانی عمل کنی

مبعث، عید شکوفایی خوشبوترین گل هستی، مبارک . . .

ادامه در لینک زیر

--------------------------------

به به که چه روز خرم آمد / مبعوث، نبى اکرم آمد

بس عید فرا رسید بى شک  / عیدى نبود چنین مبارک

هر روح که دور از بدى شد  / با آمدنش محمدى شد

--------------------------------

مبعث، روز برانگیختن خِردهای دفن شده در تابوت خرافه گرایی و جهل پیشگی،و روز تولد عاطفه های زخمی شده در رقصشمشیرهای تعصب است. عیدتان مبارک.

--------------------------------

پیامبر اعظم(ص):

دعایی که غایبی برای غایبی دیگر کنداز همه دعاها زودتر مستجاب میشود . . .

--------------------------------

افراشت لوا، رسول امجد امروز / بر مسند دین نشست احمد، امروز

از بهر هدایت بشر صادر شد / فرمان رسالت محمد، امروز

اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم

--------------------------------

پیامبر اکرم-ص:

چه نیکو شفیعی است قرآن در روز قیامت برای کسی که قرآن خوانده باشد . . .

--------------------------------

ستاره ای بدرخشید و ماه مجلس شد / دل رمیده ی ما را انیس و مونس شد

نگار من که به مکتب نرفت و خط ننوشت / به غمزه، مسأله آموز صد مدرس شد

بقيه را درادامه مطلب ببينيد


» پوستر و والپيپرعيد سعيد مبعث (سري دوم)
» زندگينامه امام زمان(عج)

زندگينامه امام زمان(عج)

ولادت
ولادت حضرت مهدي صاحب الزمان (ع) در شب جمعه ، نيمه شعبان سال 255يا 256 هجري بوده است . پس از اينکه دو قرن و اندي از هجرت پيامبر ( ص ) گذشت ، و امامت به امام دهم حضرت هادي (ع) و امام يازدهم حضرت عسکري ( ع ) رسيد ، کم کم در بين فرمانروايان و دستگاه حکومت جبار ، نگراني هايي پديد آمد . علت آن اخبار و احاديثي بود که در آنها نقل شده بود : از امام حسن عسکري (ع) فرزندي  تولد خواهد يافت که تخت و کاخ جباران و ستمگران را واژگون خواهد کرد و عدل و داد را جانشين ظلم و ستم ستمگران خواهد نمود . در احاديثي که بخصوص از پيغمبر (ص) رسيده بود ، اين مطلب زياد گفته شده و به گوش زمامداران رسيده بود . در اين زمان يعني هنگام تولد حضرت مهدي ( ع ) ، معتصم عباسي  ، هشتمين خليفه عباسي ، که حکومتش از سال 218هجري آغاز شد ، سامرا ، شهر نوساخته را مرکز حکومت عباسي  قرار داد . اين انديشه - که ظهور مصلحي پايه هاي حکومت ستمکاران را متزلزل مي نمايد و بايد از تولد نوزادان جلوگيري کرد ، و حتي مادران بيگناه را کشت ، و يا قابله هايي را پنهاني به خانه ها فرستاد تا از زنان باردار خبر دهند - در تاريخ نظايري دارد .

متن کامل در ادامه مطلب


» زندگینامه امام حسن عسکری (ع)
زندگینامه امام حسن عسکری (ع)

امام حسن عسکری (ع) در سال ۲۳۲ هجری در مدینه چشم به جهان گشود.

 

مادر والاگهرش سوسن یا سلیل، زنی لایق و صاحب فضیلت و در پرورش فرزند نهایت مراقبت را داشت، تا حجت حق را آن چنان که شایسته است پرورش دهد. این زن پرهیزگار در سفری که امام عسکری (ع) به سامرا کرد همراه امام بود و در سامرا از دنیا رحلت کرد.

 

کنیه آن حضرت ابامحمّد بود.

 

صورت و سیرت امام حسن عسکری (ع)

 

امام یازدهم صورتی گندمگون و بدنی در حد اعتدال داشت. ابروهای سیاه کمانی، چشم‌های درشت و پیشانی گشاده داشت. دندان‌ها درشت و بسیار سفید بود. خالی بر گونه راست داشت. امام حسن عسکری (ع) بیانی شیرین و جذاب و شخصیتی الهی با شکوه و وقار و مفسری کم مانند برای قرآن مجید بود. راه مستقیم عترت و شیوه صحیح تفسیر قرآن را به مردم و به ویژه برای اصحاب بزرگوارش – در ایام عمر کوتاه خود – روشن کرد.

دوران امامت

 

به طور کلی دوران عمر ۲۹ ساله امام حسن عسکری (ع) به سه دوره تقسیم می‌گردد: دوره اول ۱۳ سال است که زندگی آن حضرت در مدینه گذشت.

 

متن کامل در ادامه مطلب


» زندگينامه امام هادي (ع)

زندگينامه امام هادي (ع)

 
 
 

تولد امام دهم شيعيان حضرت امام علی  النقی  (ع ) را نيمه ذيحجه سال 212 هجری قمری  نوشته اند . پدر آن حضرت ، امام محمد تقی جوادالائمه (ع ) و مادرش سمانه از زنان درست کردار پاکدامنی بود که دست قدرت الهی او را برای تربيت مقام ولايت و امامت مأمور کرده بود ، و چه نيکو وظيفه مادری را به انجام رسانيد و بدين مأموريت خدايی قيام کرد . نام آن حضرت - علی - کنيه آن امام همام " ابوالحسن " و لقبهای مشهور آن حضرت " هادي " و " نقي " بود . حضرت امام هادی (ع ) پس از پدر بزرگوارش در سن 8 سالگی به مقام امامت رسيد و دوران امامتش 33 سال بود . در اين مدت حضرت علی النقی (ع ) برای نشر احکام اسلام و آموزش و پرورش و شناساندن مکتب و مذهب جعفری و تربيت شاگردان و اصحاب گرانقدر گامهای بلند برداشت . نه تنها تعليم و تعلم و نگاهبانی فرهنگ اسلامی را امام دهم (ع ) در مدينه عهده دار بود ، و لحظه ای  از آگاهانيدن مردم و آشنا کردن آنها به حقايق مذهبی  نمي آسود ، بلکه در امر به معروف و نهی از منکر و مبارزه پنهان و آشکار با خليفه ستمگر وقت - يعنی  متوکل عباسی - آنی آسايش نداشت .

متن کامل در ادامه مطلب


» زندگينامه امام محمد تقی جوادالأئمه (ع)
زندگينامه امام محمد تقی جوادالأئمه (ع)

امام نهم شيعيان حضرت جواد (ع ) در سال 195هجری در مدينه ولادت يافت . نام نامي اش محمد معروف به جواد و تقی است . القاب ديگری مانند : رضی و متقی نيز داشته ، ولی تقی از همه معروفتر مي باشد . مادر گرامي اش سبيکه يا خيزران است که اين دو نام در تاريخ زندگی آن حضرت ثبت است . امام محمد تقی (ع ) هنگام وفات پدر 8 ساله بود . پس از شهادت جانگداز حضرت رضا عليه السلام در اواخر ماه صفر سال 203ه مقام امامت به فرزند ارجمندش حضرت جوادالأئمه (ع ) انتقال يافت . مأمون خليفه عباسی که همچون ساير خلفای  بنی عباس از پيشرفت معنوی و نفوذ باطنی امامان معصوم و گسترش فضايل آنها در بين مردم هراس داشت ، سعی  کرد ابن الرضا را تحت مراقبت خاص خويش قرار دهد . " از اينجا بود که مأمون نخستين کاری که کرد ، دختر خويش ام الفضل را به ازدواج حضرت امام جواد (ع ) درآورد ، تا مراقبی  دايمی و از درون خانه ، بر امام گمارده باشد . رنجهای دايمی که امام جواد (ع ) از ناحيه اين مأمور خانگی  برده است ، در تاريخ معروف است " . از روشهايی که مأمون در مورد حضرت رضا (ع ) به کار مي بست ، تشکيل مجالس بحث و مناظره بود . مأمون و بعد معتصم عباسی مي خواستند از اين راه - به گمان باطل خود - امام (ع ) را در تنگنا قرار دهند . در مورد فرزندش حضرت جواد (ع ) نيز چنين روشی را به کار بستند . به خصوص که در آغاز امامت هنوز سنی از عمر امام جواد (ع ) نگذشته بود .

متن کامل در ادامه مطلب


» پوسترو والپيپر ولادت حضرت علي و روزپدر

پوسترها را بصورت کامل در ادامه مطلب ببينيد

مجموعه کامل شامل45 پوستر بسيارزيبا رابصورت فايل فشرده ازاينجا دريافت کنيد(حجم5.6مگابايت)


» زندگینامه امام علی بن موسی الرضا عليه السلام

زندگینامه امام علی بن موسی الرضا عليه السلام

مقدمه :
امام علي ‌بن موسي‌الرضا عليه‌السلام هشتمين امام شيعيان از سلاله پاك رسول خدا و هشتمين جانشين پيامبر مكرم اسلام مي‌باشند.ايشان در سن 35 سالگي عهده‌دار مسئوليت امامت ورهبري شيعيان گرديدند و حيات ايشان مقارن بود با خلافت خلفاي عباسي كه سختي‌ها و رنج بسياري رابر امام رواداشتند و سر انجام مامون عباسی ايشان رادرسن 55 سالگی به شهادت رساند.دراين نوشته به طور خلاصه, بعضی ازابعاد زندگانی آن حضرت را بررسی می نماييم.
نام ،لقب و كنيه امام :
نام مبارك ايشان علي و كنيه آن حضرت ابوالحسن و مشهورترين لقب ايشان "رضا" به معناي "خشنودي" مي‌باشد. امام محمدتقي عليه‌السلام امام نهم و فرزند ايشان سبب ناميده شدن آن حضرت به اين لقب را اينگونه نقل مي‌فرمايند :" خداوند او را رضا لقب نهاد زيرا خداوند در آسمان و رسول خدا و ائمه اطهار در زمين از او خشنود بوده‌اند و ايشان را براي امامت پسنديده اند و همينطور ( به خاطر خلق و خوي نيكوي امام ) هم دوستان و نزديكان و هم دشمنان از ايشان راضي و خشنود بود‌ند".
يكي از القاب مشهور حضرت " عالم آل محمد " است . اين لقب نشانگر ظهور علم و دانش ايشان مي‌باشد.جلسات مناظره متعددی که امام با دانشمندان بزرگ عصر خويش, بويژه علمای اديان مختلف انجام داد و در همه آنها با سربلندی تمام بيرون آمد دليل کوچکي براين سخن است، که قسمتي از اين مناظرات در بخش " جنبه علمي امام " آمده است. اين توانايي و برتري امام, در تسلط بر علوم يكي از دلايل امامت ايشان مي‌باشد و با تأمل در سخنان امام در اين مناظرات, كاملاً اين مطلب روشن مي‌گردد كه اين علوم جز از يك منبع وابسته به الهام و وحي نمي‌تواند سرچشمه گرفته باشد. 
 

متن کامل در ادامه مطلب


» زندگينامه امام هفتم امام موسي كاظم (ع)
زندگينامه امام هفتم امام موسي كاظم (ع)
1. حضرت امام موسی بن جعفر ( ع )
2. صفات ظاهری و باطنی و اخلاق آن حضرت
3. امام ( ع ) در سنگر تعليم حقايق و مبارزه
4. زنان و فرزندان حضرت موسی بن جعفر ( ع )
5. صفات و سجايای حضرت موسی بن جعفر ( ع )
حضرت امام موسی بن جعفر ( ع )
نام امام هفتم ما ، موسی و لقب آن حضرت کاظم ( ع ) کنيه آن امام " ابوالحسن " و " ابوابراهيم " است . شيعيان و دوستداران لقب " باب الحوائج " به آن حضرت داده اند . تولد امام موسی  کاظم ( ع ) روز يکشنبه هفتم ماه صفر سال 128هجری در " ابواء " اتفاق افتاد . دوران امامت امام هفتم حضرت موسی بن جعفر ( ع ) مقارن بود با سالهای  آخر خلافت منصور عباسی و در دوره خلافت هادی و سيزده سال از دوران خلافت هارون که سخت ترين دوران عمر آن حضرت به شمار است . امام موسی  کاظم ( ع ) از حدود 21سالگی بر اثر وصيت پدر بزرگوار و امر خداوند متعال به مقام بلند امامت رسيد ، و زمان امامت آن حضرت سی و پنج سال و اندکی بود و مدت امامت آن حضرت از همه ائمه بيشتر بوده است ، البته غير از حضرت ولی عصر (عج ).

متن کامل در ادامه مطلب


» زندگينامه امام ششم امام جعفر صادق (ع)
زندگينامه امام ششم امام جعفر صادق (ع)

نام: جعفر (به معنى نهر جارى پرفايده(
كنيه: ابو عبداللّه
لقب: صادق
نام پدر: حضرت محمد بن على (ع)
نام مادر: معروف به ام فروه، دختر قاسم بن محمد بن ابى بكر
تاريخ ولادت: يكشنبه 17 ربيع الاول ، سال 83 هجرى
مكان ولادت: مدينه
مدت عمر: 65 سال
علت شهادت: مسموميت
قاتل : منصور دوانيقى (خليفه عباسى)
زمان شهادت: يكشنبه 25 شوال ، سال 148 هجرى
مدفن مطهر: قبرستان بقيع(مدينه(

زندگي امام جعفر صادق (ع(
امام جعفر صادق (ع) در پگاه روز جمعه يا دوشنبه هفدهم ربيع الاول سال 80 هجرى، معروف به سال قحطى، در مدينه ديده به جهان گشود. اما بنا به گفته شيخ مفيد و كلينى، ولادت آن حضرت در سال 83 هجرى اتفاق افتاده است. لكن ابن طلحه روايت نخست را صحيح ‏تر مى‏داند و ابن خشاب نيز در اين باره گويد: چنان كه ذراع براى ما نقل كرده، روايت نخست، سال 80 هجرى، صحيح است. وفات آن امام (ع) در دوشنبه روزى از ماه شوال و بنا به نوشته مؤلف جنات الخلود در 25 شوال و به روايتى نيمه ماه رجب سال 148 هجرى روى داده است. با اين حساب مى‏توان عمر آن حضرت را 68 يا 65 سال گفت كه از اين مقدار 12 سال و چند روزى و يا 15 سال با جدش امام زين العابدين (ع) معاصر بوده و 19 سال با پدرش و 34 سال پس از پدرش زيسته است كه همين مدت، دوران خلافت و امامت آن حضرت به شمار مى‏آيد و نيز بقيه مدتى است كه سلطنت هشام بن عبد الملك، و خلافت وليد بن يزيد بن عبد الملك و يزيد بن وليد عبد الملك، ملقب به ناقص، ابراهيم بن وليد و مروان بن محمد ادامه داشته است.

متن کامل در ادامه مطلب


» زندگينامه امام محمد باقر (ع)

زندگينامه امام محمد باقر (ع)
نام مبارك امام پنجم محمد بود .لقب آن حضرت باقر يا باقرالعلوم است ,بدين جهت كه : درياى دانش را شكافت و اسرار علوم را آشكارا ساخت.القاب ديگرى مانند شاكر و صابر و هادى نيز براى آن حضرت ذكر كردهاند كه هريك بازگوينده صفتى از صفات آن امام بزرگوار بوده است .كنيه امام ابوجعفر بود .مادرش فاطمه دختر امام حسن مجتبى ( ع )است .بنابراين نسبت آن حضرت از طرف مادر به سبط اكبر حضرت امام حسن ( ع )و از سوى پدر به امام حسين ( ع ) ميرسيد .پدرش حضرت سيدالساجدين , امام زين العابدين , على بن الحسين ( ع ) است .
تولد حضرت باقر ( ع ) در روز جمعه سوم ماه صفر سال 57 هجرى در مدينه جانگداز كربلا همراه پدر و در كنار جدش حضرت سيدالشهداء كودكى بود كه به چهارمين بهار زندگيش نزديك ميشد .
دوران امامت امام محمد باقر ( ع ) از سال 95 هجرى كه سال درگذشت امام زين العابدين ( ع ) است آغاز شد و تا سال 114 ه . يعنى مدت 19 سال و چند ماه ادامه داشته است .
در دوره امامت امام محمد باقر ( ع ) و فرزندش امام جعفرصادق ( ع ) مسائلى مانند انقراض امويان و بر سر كار آمدن عباسيان و پيدا شدن مشاجرات سياسى و ظهور سرداران و مدعيانى مانند ابوسلمه خلال و ابومسلم خراسانى و ديگران مطرح است , ترجمه كتابهاى فلسفى و مجادلات كلامى در اين دوره پيش ميآيد , و عدهاى از مشايخ صوفيه و زاهدان و قلندران وابسته به دستگاه خلافت پيدا ميشوند .
 

متن کامل در ادامه مطلب


» زندگينامه امام سجاد (ع)

زندگينامه امام سجاد (ع) 
نام معصوم ششم علی ( ع ) است . وی فرزند حسين بن علی بن ابيطالب ( ع ) و ملقب به "سجاد" و "زين العابدين " مي باشد . امام سجاد در سال 38هجری در مدينه ولادت يافت . حضرت سجاد در واقعه جانگداز کربلا حضور داشت ولی به علت بيماری  و تب شديد از آن حادثه جان به سلامت برد ، زيرا جهاد از بيمار برداشته شده است و پدر بزرگوارش - با همه علاقه ای که فرزندش به شرکت در آن واقعه داشت - به او اجازه جنگ کردن نداد . مصلحت الهی اين بود که آن رشته گسيخته نشود و امام سجاد وارث آن رسالت بزرگ ، يعنی امامت و ولايت گردد . اين بيماری موقت چند روزی  بيش ادامه نيافت و پس از آن حضرت زين العابدين 35سال عمر کرد که تمام آن مدت به مبارزه و خدمت به خلق و عبادت و مناجات با حق سپری شد . سن شريف حضرت سجاد ( ع ) را در روز دهم محرم سال 61هجری که بنا به وصيت پدر و امر خدا و رسول خدا ( ص ) به امامت رسيد ، به اختلاف روايات در حدود 24 سال نوشته اند . مادر حضرت سجاد بنا بر مشهور "شهربانو" دختر يزدگرد ساسانی بوده است .

متن کامل در ادامه مطلب


» زندگينامه امام حسين (ع)

دومين فرزند برومند حضرت علي و در روز سوم ماه شعبان سال چهارم هجرت فاطمه ، که درود خدا بر ايشان باد، در خانه وحي و ولايت چشم به جهان گشود.
چون خبر ولادتش به پيامبر گرامي اسلام (ص ) رسيد، به خانه حضرت علي (ع ) و فاطمه را فرمود تا کودکش را بياورد. اسما او را در پارچه اي سپيد  (س ) آمد و اسما پيچيد و خدمت رسول اکرم (ص ) برد، آن گرامي به گوش راست او اذان و به گوش چپ  او اقامه گفت . به روزهاي اول يا هفتمين روز ولادت با سعادتش ، امين وحي الهي ، جبرئيل ، فرود آمد و گفت : سلام خداوند بر تو باد اي رسول خدا، اين نوزاد را به نام پسر کوچک هارون (شبير) چون علي براي تو بسان هارون که به عربي (حسين ) خوانده مي شود نام بگذار.براي  موسي بن عمران است ، جز آن که تو خاتم پيغمبران هستي .
و به اين ترتيب نام پرعظمت "حسين " از جانب پروردگار، براي دومين فرزند فاطمه (س ) انتخاب شد. به روز هفتم ولادتش ، فاطمه زهرا که سلام خداوند بر او باد، گوسفندي را براي  کشت ، و سر آن حضرت را تراشيد و هم وزن موي سر او فرزندش به عنوان عقيقه نقره صدقه داد.

شرح متن در ادامه مطلب


» زندگينامه امام حسن (ع)

تولد و کودکي

امام حسن (ع ) فرزند امير مؤمنان علی بن ابيطالب و مادرش مهتر زنان فاطمه زهرا دختر پيامبر خدا (ص ) است . امام حسن (ع ) در شب نيمه ماه رمضان سال سوم هجرت در مدينه تولد يافت . وي نخستين پسری بود که خداوند متعال به خانواده علی و فاطمه عنايت کرد. رسول اکرم (ص ) بلا فاصله پس از ولادتش ، او را گرفت و در گوش چپش اقامه گفت . سپس برای او بار گوسفندی  قربانی کرد، سرش را تراشيد و هموزن موی سرش - که يک درم و چيزی افزون بود - نقره به مستمندان داد. پيامبر (ص ) دستور داد تا سرش را عطر آگين کنند و از آن هنگام آيين عقيقه و صدقه دادن به هموزن موی سر نوزاد سنت شد. اين نوزاد را " حسن " نام داد و اين نام در جاهليت سابقه نداشت . کنيه او را ابومحمد نهاد و اين تنها کنيه اوست . لقب های او سبط، سيد، زکي ، مجتبی است که از همه معروفتر "مجتبي " مي باشد. پيامبر اکرم (ص ) به حسن و برادرش حسين علاقه خاصی داشت و بارها مي فرمود که حسن و حسين فرزندان منند و به پاس همين سخن علی به ساير فرزندان خود مي فرمود : " شما فرزندان من هستيد و حسن و حسين فرزندان پيغمبر خدايند ". امام حسن هفت سال و خرده ای زمان جد بزرگوارش را درک نمود و در آغوش مهر آن حضرت بسر برد و پس از رحلت پيامبر (ص ) که با رحلت حضرت فاطمه دو ماه يا سه ماه بيشتر فاصله نداشت ، تحت تربيت پدر بزرگوار خود قرار گرفت . امام حسن (ع ) پس از شهادت پدر بزرگوار خود به امر خدا و طبق وصيت آن حضرت ، به امامت رسيد و مقام خلافت ظاهری را نيز اشغال کرد، و نزديک به شش ماه به اداره امور مسلمين پرداخت .

متن کامل در ادامه مطلب


» زندگینامه حضرت زهرا (سلام الله علیها)بخش دوم

بيمارى فاطمه (عليها السلام) و عيادت از او:
سرانجام فاطمه بر اثر شدت ضربات و لطماتي كه به او بر اثر هجوم به خانه اش و وقايع پس از آن وارد گشته بود ، بيمار گشت و در بستر بيماري افتاد. گاه به زحمت از بستر بر مي خاست و كارهاي خانه را انجام مي داد و گاه به سختي و با همراهي اطفال كوچكش ، خود را كنار تربت پيامبر (صلي الله عليه وآله وسلم) مي رساند و يا كنار مزار حمزه عموي پيامبر (صلي الله عليه وآله وسلم) و ديگر شهداي احد حاضر مي گشت و غم و اندوه خود را بازگو مي نمود.

در همين ايام بود كه روزي زنان مهاجر و انصار كه از بيماري او اگاهي يافته بودند ، جهت عيادت به ديدارش آمدند. فاطمه (عليها السلام) در اين ديدار بار ديگر اعتراض و نارضايتي خويش را از اقدام گروهي كه خلافت را به نا حق از آن خويش نموده بودند ، اعلام نمود و از آنان و عده اي كه در مقابل آن سكوت نموده بودند ، به علت عدم انجام وظيفه  الهي و ناديده گرفتن فرمان نبوي درباره  وصايت امام علي (عليه السلام) انتقاد كرد و نسبت به عواقب اين اقدام و خروج اسلام از مجراي صحيح خود به آنان هشدار داد . همچنين بركاتي را كه در اثر عمل به تكليف الهي و اطاعت از جانشين پيامبر (صلي الله عليه وآله وسلم) از جانب خداوند بر آنان نائل خواهد شد ، خاطر نشان نمود.

متن کامل در ادامه مطلب


» زندگینامه حضرت زهرا (سلام الله علیها)بخش اول

زندگینامه حضرت زهرا (سلام الله علیها)
حضرت فاطمه (عليها السلام) در نزد مسلمانان برترين و والامقام ترين بانوى جهان در تمام قرون و اعصار مى باشد. اين عقيده بر گرفته از مضامين احاديث نبوي است. اين طايفه از احاديث ، اگر چه از لحاظ لفظي داراي تفاوت هستند ، اما داراي مضموني واحد مي باشند. در يكي از اين گفتار ها ( كه البته مورد اتفاق مسلمانان، اعم از شيعه و سني است) ، رسول اكرم (صلي الله عليه وآله وسلم) مي فرمايند: "فاطمه سرور زنان جهانيان است". اگر چه بنابر نص آيه شريفه قرآن ، حضرت مريم برگزيده زنان جهانيان معرفي گرديده و در نزد مسلمانان داراي مقامي بلند و عفت و پاكدامني مثال زدني مي باشد و از زنان برتر جهان معرفي گشته است، اما او برگزيده ي زنان عصر خويش بوده است. ولي علو مقام حضرت زهرا (عليها السلام) تنها محدود به عصر حيات آن بزرگوار نمي باشد و در تمامي اعصار جريان دارد . لذا است كه پيامبر اكرم (صلي الله عليه واله وسلم) دركلامي ديگر صراحتاً فاطمه (عليها السلام) را سرور زنان اولين و آخرين ذكر مي نمايند. اما نكته اي ديگر نيز در اين دو حديث نبوي و احاديث مشابه دريافت مي شود و آن اينست که اگر فاطمه (عليها السلام) برترين بانوي جهانيان است و در بين زنان از هر جهت ، كسي داراي مقامي والاتر از او نيست ، پس شناخت سراسر زندگاني و تمامي لحظات حيات او ، از ارزش فوق العاده برخوردار مي باشد. چرا كه آدمي با دقت و تأمل در آن مي تواند به عالي ترين رتبه هاي روحاني نائل گردد. از سوي ديگر با مراجعه به قرآن كريم درمي يابيم كه آيات متعددي در بيان شأن و مقام حضرتش نازل گرديده است كه از آن جمله مي توان به آيه ي تطهير، آيه مباهله ، آيات آغازين سوره دهر، سوره  كوثر ، آيه  اعطاي حق ذي القربي و ... اشاره نمود كه خود تأكيدي بر مقام عميق آن حضرت در نزد خداوند است. اين آيات بال تکيه بر توفيق الهي ، در مقالات ديگر مورد بررسي قرار خواهد گرفت. ما دراين قسمت به طور مختصر و با رعايت اختصار ،  به مطالعه شخصيت و زندگاني آن بزرگوار خواهيم پرداخت.

متن کامل در ادامه مطلب


» زندگينامه حضرت علي(ع)

مقدمه

تمام انسانها در زندگی خويش از فراز و نشيب برخوردارند و با مشکلات مختلفی مواجهند .افراد معمولا در برخورد با مشکل دچار ضعف و ناتوانی مي گردند و سعی مي کنند با کمک و راهنمايی درد آشنايان خود را از مهلکه نجات دهند و با يافتن " الگوها " در هر زمينه ای ، و سپس تبعيت از آن ، وظايف خويشتن را بخوبی  انجام دهند و مشکلات و دردهای خويش را تسکين بخشند . يکی از اين اسوه ها پيامبراکرم ( ص ) است که قرآن مجيد هم اين حضرت را به همين نام معرفی مي فرمايد . بجز رسول خدا ( ص ) اگر به دنبال " الگوی " ديگر و جانشين برای آن حضرت باشيم ، به پيشوای بزرگی  همچون مولای متقيان حضرت علی ( ع ) خواهيم رسيد ، و چه زيباست که برای پذيرش اخلاق و رفتار حسنه ايشان ، زندگی پر فراز و نشيب و سراسر شگفتی آن حضرت را مرور کنيم .
 

کيفيت ولادت

حضرت علی ( ع ) نخستين فرزند خانواده هاشمی  است که پدر و مادر او هر دوفرزند هاشم اند . پدرش ابوطالب فرزند عبدالمطلب فرزند هاشم بن عبدمناف است و مادر او فاطمه دختر اسد فرزند هاشم بن عبدمناف مي باشد . خاندان هاشمی از لحاخ فضائل اخلاقی و صفات عاليه انسانی در قبيله قريش و اين طايفه در طوايف عرب ، زبانزد خاص و عام بوده است . فتوت ، مروت ، شجاعت وبسياری از فضايل ديگر اختصاص به بني هاشم داشته است . يک از اين فضيلتها در مرتبه عالی در وجود مبارک حضرت علی ( ع )موجود بوده است . فاطمه دختر اسد به هنگام درد زايمان راه مسجدالحرام را در پيش گرفت و خود را به ديوار کعبه نزديک ساخت و چنين گفت : " خداوندا ! به تو و پيامبران و کتابهايی که از طرف تو نازل شده اند و نيز به سخن جدم ابراهيم سازنده اين خانه ايمان راسخ دارم . پرودگارا ! به پاس احترام کسی که اين خانه را ساخت ، و به حق
  " کودکی که در رحم من است ، تولد اين کودک را بر من آسان فرما ! لحظه ای نگذشت که ديوار جنوب شرقی کعبه در برابر ديدگان عباس بن عبدالمطلب و يزيد بن تعف شکافته شد . فاطمه وارد کعبه شد ، و ديوار به هم پيوست . فاطمه تا سه روز در شريفترين مکان گيتی مهمان خدا بود . و نوزاد خويش سه روز پس از سيزدهم رجب سي ام عام الفيل فاطمه  را به دنيا آورد . دختر اسد از همان شکاف ديوار که دوباره گشوده شده بود بيرون آمد و گفت :" پيامی از غيب شنيدم که نامش را " علی " بگذار . "

متن کامل را درادامه مطلب ببينيد


» زندگينامه پيامبرگرامي اسلام(ص)بخش دوم

بخش دوم زندگينامه پيامبر(ص)

جنگهاوغزوات پيامبر(ص)

دشمن کينه توز ديرين اسلام يعنی کفار مکه ، در صدد بودند، به هر صورتی امکان دارد - جامعه نو پای اسلامی را با شکست مواجه کنند - بدين جهت به جنگهايی دست زدند. پيامبر اکرم (ص ) نيز برای دفاع دستور آمادگی  مسلمانان را صادر فرمود. بنابراين در مدينه از آغاز گسترش اسلام جنگهايی  اتفاق افتاده است که به اختصار از آنها ياد مي کنيم . اين نکته را هم بايد بياد داشت که : جنگهايی که رسول اکرم (ص ) شخصا در آن شرکت فرموده است ، "غزوه " و بقيه جنگهايی را که در زمان پيامبر (ص ) واقع شده ، "سريه " مي نامند.

 

غزوه بدر

در سال دوم هجرت جنگ بدر پيش آمد. در اين جنگ نابرابر تعداد لشکر دشمن 950نفر بود، با آمادگی رزمي ، اما عده مسلمانان فقط 313نفر بود. مسلمانان با نيروی ايمان و با فداکاری کامل جنگيدند و در مدتی کوتاه دشمنان خود را شکست دادند. کفار با 70کشته و 70اسير و بر جای گذاشتن غنائم جنگی بسيار فرار کردند. و دشمن سرسخت اسلام ابو جهل نيز در جنگ کشته شد. اين پيروزی سر فصل پيروزيهای ديگر شد.

 

تغييرقبله

در همين سال از سوی خداوند متعال ، دستور آمد مسلمانان از سوی "بيت المقدس " بسوی "کعبه " نماز بگزارند. علت اين امر آن بود که ، يهوديان نداشتن قبله ديگری را برای اسلام دين کامل ، نقص شمردند و به جهانی  بودن اسلام باور نداشتند. مسجد ذو قبلتين (دارای دو قبله ) يادگار آن واقعه مهم است .

 

متن کامل را درادامه مطلب ببينيد


» زندگينامه پيامبرگرامي اسلام(ص)بخش اول

تولد و کودکي

بيش از هزار و چهار صد سال پيش در روز 17 ربيع الاول ( برابر 25آوريل 570 ميلادی ) کودکی در شهر مکه چشم به جهان گشود. پدرش عبد الله در بازگشت از شام در شهر يثرب ( مدينه ) چشم از جهان فروبست و به ديدار کودکش ( محمد ) نايل نشد. زن عبد الله ، مادر " محمد " آمنه دختر وهب بن عبد مناف بود. برابر رسم خانواده های بزرگ مکه " آمنه " پسر عزيزش ، محمد را به دايه ای به نام حليمه سپرد تا در بيابان گسترده و پاک و دور از آلودگيهای شهر پرورش يابد . " حليمه " زن پاک سرشت مهربان به اين کودک نازنين که قدمش در آن قبيله مايه خير و برکت و افزونی شده بود ، دلبستگی زيادی پيدا کرده بود و لحظه ای از پرستاری او غفلت نمي کرد. کسی نمي دانست اين کودک يتيم که دايه های ديگر از گرفتنش پرهيز داشتند ، روزی و روزگاری پيامبر رحمت خواهد شد و نام بلندش تا پايان روزگار با عظمت و بزرگی بر زبان ميليونها نفر مسلمان جهان و بر مأذنه ها با صدای بلند برده خواهد شد ، و مايه افتخار جهان و جهانيان خواهد بود . " حليمه " بر اثر علاقه و اصرار مادرش ، آمنه ، محمد را که به سن پنج سالگی رسيده بود به مکه باز گردانيد . دو سال بعد که " آمنه " برای ديدار پدر و مادر و آرامگاه شوهرش عبد الله به مدينه رفت ، فرزند دلبندش را نيز همراه برد . پس از يک ماه ، آمنه با کودکش به مکه برگشت ، اما دربين راه ، در محلی بنام " ابواء " جان به جان آفرين تسليم کرد ، و محمد در سن شش سالگی از پدر و مادر هر دو يتيم شد و رنج يتيمی در روح و جان لطيفش دو چندان اثر کرد . سپس زنی به نام ام ايمن اين کودک يتيم ، اين نوگل پژمرده باغ زندگی را همراه خود به مکه برد .

متن کامل را درادامه مطلب ببينيد


» فضیلت و اعمال ماه رجب (لیله الرغائب، ایام البیض،...)

فضیلت و اعمال ماه رجب (لیله الرغائب، ایام البیض،...)

 

ماه رجب از ارزش و شرافت بسيار بالايي برخوردار است و اين شرافت و ارزش بدان دليل است كه اين ماه يكي از ماههاي حرام و يكي از زمانهاي ويژه‌ دعا است. بر پايه برخي از روايات اين ماه، ماه حضرت اميرالمؤمنين (عليه السلام) است. همانگونه كه ماه شعبان ماه حضرت رسول و ماه رمضان ماه خداست در اين ماه پر فضيلت روزه و شب زنده‌ داري بسيار مورد تأكيد و سفارش قرار گرفته است به خصوص در نخستين شب آن كه يكي از شبهاي چهارگانه‌اي است كه درباره احيا وشب زنده‌ داري آن سفارشات فراواني بيان شده است. از شرافت‌هاي ديگر اين ماه روز بيست و هفتم اين ماه است كه روز بعثت رسول اعظم (صلي الله عليه و آله) است، روزي كه رحمت رحيميه خداوند در آن به طور كامل و تمام تجلي پيدا كرده است. پيامبر اكرم (صلي الله عليه و آله) در مورد شرافت ماه رجب مي‌فرمايند: رجب شهر الله الاصم است و بدان سبب آن را اصم ناميدند كه هيچ ماهي به پايه عظمت آن نمي‌رسد. مردم زمان جاهليت به رجب حرمت مي‌نهادند و آنگاه كه اسلام درخشيدن گرفت بر حرمت آن افزود. بدانيد كه رجب ماه خدا، شعبان ماه من و رمضان ماه امت من است.

 

در اين زمينه امام كاظم (عليه السلام) نيز مي‌فرمايند: رجب نام نهري در بهشت است كه از شير سفيدتر و از عسل شيرين‌تر است. بنابراين هر كس يك روز از ماه رجب را روزه بدارد خداوند از آن نهر به او خواهد نوشاند.

 

همچنين در روايت ديگري نيز مي‌فرمايند: رجب ماه عظيمي است كه خداوند اعمال نيك را در آن چند برابر مي‌فرمايد و گناهان را در آن محو مي‌كند.

شرح کامل در ادامه مطلب

 

» عناوين آخرين مطالب
اس ام اس تبریک ولادت امام زمان (عج) و نیمه شعبان
تصاویر ولادت امام زمان (عج) و نیمه شعبان
دانلودمولودي عيد مبعث
اعمال شب و روز عید مبعث
اس ام اس عيد مبعث پيامبر اکرم(ص)
پوستر و تصاوير عيد مبعث
پوستر شهادت امام موسي کاظم(ع)
گلچيني از احاديث امام موسي كاظم(ع)
دانلود رساله ۱۲ مرجع اندروید و جاوا
مداحی های فاطمیه سال 90حاج محمود کریمی
دانلود مداحی مخصوص ایام فاطمیه
مولودي خواني ميلاد پيامبر(ص) و امام صادق(ع)
تصاوير و والپيپر ميلاد حضرت محمد(ص) و امام جعفرصادق(ع)
اس ام اس و پيامک میلاد پیامبر اکرم(ص) و امام صادق (ع)
دانلود سرودها دوران انقلاب
دانلود متن و آهنگ تيتراژ پاياني اخراجيهاي3
مداحي شهادت امام رضا(ع)
چهل سخن ناب از امام رضا(ع)
اسراروفلسفه اربعين امام حسين(ع)
از مدينه تا کربلا همراه با سيدالشهداء امام حسين عليه السلام
آيات و احاديث اثبات ولايت حضرت علي(ع)
امام علی علیه السلام بعد از پیامبر صلی الله علیه و آله(2)
امام علی علیه السلام بعد از پیامبر صلی الله علیه و آله(1)
روزهاي قبل و بعد از رحلت پیامبر صلی الله علیه و آله
دانستنى هایى از ماه صفر
سقیفه به نقل از عمر ، در روایتی از صحیح بخاری
تنفر پیامبر اکرم صلی الله علیه و اله از عایشه و حفصه
تصاويري از جنايات غرب متمدن و مدعي حقوق بشر در عراق+عکس
گریه کن سرباز! + عکس
پیشگویی حضرت محمد(ص) از به وجود آمدن وهابیون
نرم افزار رايگان و جامع دجال شناسي
دجّال به روایت امام علی(علیه السلام)
احوال اموات لحظاتی پس از مرگ چگونه است؟
دیدگاه اهل سنت راجع به کربلا و عاشورا چگونه است؟
تاسوعاي حسيني و مراسم چهل منبر در لرستان
مراسم ويژه روز عاشورا در لرستان و خرم آباد
روزشمار دهه محرم-ازلحظه ورود اما به کربلا تا پايان روزعاشورا
متن وترجمه دعاي زیارت عاشورا
اشعارمحرم (اشعاري محتشم کاشاني)
دانلودمداحي لري-خرم آبادي
گلچین مداحی آذری محرم
گلچین مداحی های محرم
اعمال ماه محرم و عاشورا
عاقبت قاتلان امام حسین علیه السلام و شهداي کربلا
شهدای کربلا چه کسانی و چند نفر بودند؟
پوستر و والپيپر ويژه ماه محرم
مداحي قديمي-قبل انقلاب
دانلودمداحي فارسي و فارسي-عربي نزارقطري
دعای سریع الاجابه از آیت الله قاضی
دانلود نرم افزار تعبیر خواب برای موبایل و کامپیوتر